Aanvraag voorstel RIZIV-contract

In de praktijk

Als u in 2016 en 2017 actief was, is het bedrag van (2x) € 500 geldig voor uw prestaties voor 2016 en 2017. Om dit te verkrijgen dient u twee zaken in orde te brengen:

1. U dient een RIZIV-contract te ondertekenen. Dit is het contract waar het geld op uw naam op wordt gestort.
2. U dient de aanvraagformulieren terug te sturen (of slechts één aanvraagformulier indien u slechts één jaar recht heeft op de tussenkomst)

De uiterste datum om alles in orde te brengen komt snel dichterbij. Het RIZIV heeft uitzonderlijk beslist de verpleegkundigen 2 weken extra te geven voor de procedure. U heeft tot 13 april om ons uw formulier(en) op te sturen! Om er voor te zorgen dat u alles op tijd in orde heeft, stellen wij u voor het volgende te doen:

– Vul de formulieren voor de jaren 2016 en 2017 in. Teken ze met de vermelding “Gelezen en goedgekeurd” en stuur deze naar Curalia. Dit mag per email via info@curalia.be!
– Vraag uw sociale kas een bewijs dat u die jaren als zelfstandige in hoofdberoep werkte. Indien u dit attest niet ontvangt voor 6 april, stuur ons dan alsnog uw aanvraagformulieren terug. Dan verzekert u zich er in ieder geval van dat u de tussenkomst zult ontvangen als uw aanvraag wordt goedgekeurd.

Zodra wij uw aanvraagformulieren hebben ontvangen, sturen we u uw contract op. Maar de formulieren zijn belangrijker dan het contract, deze moeten absoluut uiterlijk 13 april bij Curalia zijn!

Indien u wat meer tijd heeft, kunt u ook direct uw contract in orde maken door het voorstel hieronder in te vullen.

Verzekeringsnemer

   

Echtgenoot of partner

   

Privéadres


Beroepsadres (indien anders dan privéadres)


Geconventioneerd


Statuut
Product

RIZIV-contract met solidariteit  
Wenst u persoonlijke stortingen, die fiscaal aftrekbaar zijn, op dit contract te doen ?      

Indien ja, hoeveel denkt u te storten?     euro (zonder verplichting)Velden met een * zijn verplicht

 
Curalia respecteert uw privacy. Uw gegevens, vermeld op dit formulier, worden opgenomen in ons bestand om u te informeren over onze diensten en aanbiedingen. U hebt inzage- en correctierecht.